Trouwinspiratie

Misschien heb je je trouwdag al helemaal uitgestippeld en zoek je alleen nog een leuke trouwambtenaar. Nou, die heb je met mij in ieder geval ook gevonden! Weet je nog niet zo goed hoe en waar jullie willen trouwen, dan geef ik je via deze pagina wat trouwinspiratie. Heb je nog een leuke aanvulling voor deze pagina, laat het me dan ook even weten!

Festival Trouwfeest

Dit is echt mijn favoriete tip voor een unieke bruiloft! Wat is er nu mooier dan je eigen bruiloft in Festivalstijl vieren? Kies de mooiste plek die je maar kunt vinden, regel met de eigenaar dat je daar mag trouwen en laat daar een prachtige tent of een paar losse tentjes neerzetten. Dit kan zijn in het bos of op een fantastische locatie waar binnen buiten is en andersom. De tent kun je helemaal naar smaak inrichten: Gebruik vloerkleden, prachtige bloemen, lampionnen, leuke festivalborden en ga zo maar door. Bestel ook nog een leuke foodtruck met de juiste ingrediënten en het feest kan beginnen! Door mijn jarenlange ervaring in de horeca weet ik als geen ander waar je allemaal aan moet denken als je een bruiloft in thema wilt organiseren. Dus heb je vragen, dan help ik graag om jullie te adviseren!

Bruiloft in 2 dagen

Samen met mijn man besloten wij om onze bruiloft in twee dagen te vieren. Nu zul je denken, “jeetje wat een toeters en bellen”. Maar dat wilden we juist! Waarom alles in 1 dag proppen als het in 2 dagen kan? Ik kan jullie verzekeren, het geeft heel veel rust, ruimte en tijd! Op dag 1 trouwden we in de kerk en voor de wet in onze eigen prachtige tuin. Onze zoon en dochter waren daar natuurlijk ook bij. Op dag 2 hadden we een receptie en het bruiloftsfeest gepland. Het was echt fantastisch! Ik weet nog dat mijn man zei: “Het maakt me niet uit als de biefstuk aanbrandt, als het weer maar prachtig blijft”. En potjandikke wat hebben we een mooi weer gehad! Zijn er voordelen? Jazeker! Je kunt precies alles organiseren zoals jullie dat willen. Het is relaxt en je kunt echt genieten. Neem van mij aan dat het zeker de moeite waard is om te overleggen of het mogelijk is. Ik zou het iedereen aanraden! Zijn er nadelen? Misschien?! Iedere portemonnee is anders, wat is jullie budget? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een oplossing is. Omdat ik vele bruidsparen al heb mogen adviseren wil ik graag voor jullie kijken wat de mogelijkheden zijn.