Trouwambtenaar Manon

Positief geïnspireerd door mijn eigen ervaring en bruiloft besloot ik trouwambtenaar te worden. Mijn ceremonie was echt prachtig maar die van jullie wordt FANTASTISCH!

Wie ben ik?

Mijn naam is Manon van Schijndel en ik woon met mijn gezin in het mooie Brabant, dorpje Heeswijk-Dinther. Het dorp waar ik sinds mijn geboorte al woon. Ik ben altijd al bezig geweest om feestjes te organiseren voor mezelf of voor iemand anders. Sinds 2010 ben ik onderneemster met het bedrijf Pop-Up Uitjes. Dit is een evenementenbureau voor bedrijfs-, groeps- en familie-uitjes. Ik presenteer al ruim 10 jaar voor kleine en grote groepen de leukste shows. Het is een fantastisch leuk bedrijf waar ik elke dag veel energie uithaal!

Waarom trouwambtenaar?

Samen met mijn ouders ben ik op jonge leeftijd een horecabedrijf begonnen waar diverse feesten en bruiloften werden georganiseerd. In deze periode waren de hoogtepunten toch echt wel de trouwfeesten. Als gastvrouw adviseerde ik het bruidspaar tot in elk detail. Ik vond het fantastisch om elk bruidspaar te begeleiden en ervoor te zorgen dat al hun wensen uitgevoerd werden. In mijn rol als gastvrouw heb ik al vele bruidsparen “Ja, ik wil” horen zeggen! Zelf was ik samen met mijn man Jeroen het eerste bruidspaar dat in de gemeente Bernheze op een andere locatie dan het gemeentehuis voor de wet mocht trouwen. Hoe mooi is dat?! Met al mijn presentatie ervaring op zak en mijn passie voor trouwen, ben ik in het vak van trouwambtenaar en ceremoniespreker gestapt. Een stap waar ik zeker geen spijt van heb gekregen!

Vrijblijvend gesprek?

Mijn eigen bruiloft was in één woord fantastisch en ik wil heel graag onderdeel zijn van de belangrijk(st)e dag van jullie leven!

Als Brabander vind ik dat het leven gevierd moet worden. Mag ik jullie uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek zodat we gaan proosten om de liefde te vieren?

Vragen? Neem contact met mij op!