Opnieuw Ja zeggen, waarom niet!?

De mooiste dag van je leven nog één keer overdoen, het kan gewoon! Of je nu 1, 5, 10, 12,5, 25 of 50 jaar getrouwd bent, beleef met al je vrienden, familie en mogelijk ook kinderen jullie trouwdag gewoon nog een keer!

Onvergetelijk

Je trouwdag nog een keer dunnetjes (of juist heel dik) herhalen is helemaal hip! Maak van je trouwjubileum iets bijzonders door ook de trouwceremonie nog een keer over te doen. Als trouwambtenaar en ceremoniespreker zal ik ervoor dat “Opnieuw Ja Zeggen” onvergetelijk wordt! Ik zit boordevol ideeën, ik kan niet wachten om jullie te spreken en om naar jullie verhaal te luisteren. Op basis van jullie verhaal en misschien ook wel de verhalen van enkele vrienden, familieleden of jullie kinderen ga ik echt persoonlijk in op jullie situatie. Zoals ik al zei: Het wordt onvergetelijk!

Waarom?

Het zou zomaar kunnen dat door omstandigheden jullie “officiële” huwelijk helemaal niet zo feestelijk was. Of misschien ben je wel gewoon even snel voor de wet getrouwd omdat dat op dat moment praktisch was. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat jullie het gewoon ontzettend leuk en vinden om de hele ceremonie nog een keer willen herbeleven. Je bent inmiddels een aantal (of een flink aantal) jaar getrouwd. Het kan een jubileumjaar zijn, maar dat hoeft natuurlijk nergens voor. Een mooi moment om eens terug te blikken op de hoogtepunten van de afgelopen jaren. Ik kom graag bij jullie op bezoek om met een aantal vragen en opdrachten herinneringen op te halen. Ik verwerk al deze informatie in een mooie speech die ik tijdens jullie ceremonie zal houden. Natuurlijk mag het ondertekenen van de huwelijksakte ook niet ontbreken tijdens de ceremonie. Kijken jullie er ook al naar uit? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken, maar ik weet zeker dat we daar wel uit gaan komen.

Jubileum Namen

Hierbij een lijstje van de namen die bij een jubileum horen: 1 jaar: katoen 2 jaar: papier 5 jaar: hout 10 jaar: tin 12½ jaar: koper 15 jaar: kristal 20 jaar: porselein 25 jaar: zilver 30 jaar: parel 35 jaar: koraal 40 jaar: robijn 45 jaar: saffier 50 jaar: goud 55 jaar: smaragd 60 jaar: diamant 65 jaar: briljant 70 jaar: platina 75 jaar: rodium 80 jaar: eik 100 jaar: ivoor
Vragen? Neem contact met mij op!